Medarbejdere

Torben Johansen
Mobil: 20 51 69 85
E-mail: tjo@kommitment.dk

Torben Johansen er seniorkonsulent i KOMMITMENT International og har en dyb baggrund indenfor forretningsorienteret kompetenceudvikling, nationalt såvel som internationalt.

Torbens fokus ligger indenfor strategisk forretnings- og organisationsudvikling samt fokuseret lederudvikling.

Torben har gennemført store strategiske forretningsudviklingsprogrammer i større danske virksomheder. Hertil kommer en lang række innovative designopgaver hvor forløb er udviklet specielt til kundens behov.

Torben har gennemført processer såsom: strategiprocesser, værdiimplementering, lederudvikling, kompetenceudvikling under fusioner, selvdrevne kompetenceudviklingskoncepter og design af udviklingsprocesser.

Han har også i sin karriere fungeret som bl.a. kompetencedirektør, personale- og uddannelseschef for større organisationer og har derfor kunnet tage konkrete erfaringer med ind i sit nuværende virke.

Torben har løst opgaver indenfor den finansielle sektor, energisektoren, større produktionsvirksomheder og it-sektoren.

Torben er certificeret i brugen af MBTI/JTI samt FACET 5. 

Jette Hoffmann
Tlf  +45 2395 9882
E-mail: jh@kommitment.dk

Jette Hoffmann-Rasmussen er udviklingskonsulent hos KOMMITMENT International. Jette er oprindeligt uddannet salgsassistent og har mere end 15 års retailerfaring som sælger, salgsleder og butikschef.

Jette har tidligere drevet konsulentvirksomheden superior med udviklingsforløb og salgstræning målrettet detailhandlen og servicefagene. Hun har senest været ansat som chefkonsulent for Handelsfagskolens Kursuscenter.

Jettes opgaver i KOMMITMENT International er blandt andet facilitering af organisationsprocesser ved brug af dialogværktøjet KULTUROCEANET®, undervisning i salg og service, executive coaching, personlig udvikling og teambuilding. Jette er desuden ansvarlig for marketing og sociale medier.

Jette er certificeret life- og businesscoach fra Manning Inspire og har et enkeltfag i salg og salgspsykologi. Jette er en dygtig motivator og inspirator og god til at spotte og udvikle potentialer. Hun brænder for den gode service og hvordan man kan bruge serviceparameteret til at styrke og udvikle virksomheden både internt og eksternt. Jette er kendt for at være skarp, professionel, empatisk og indlevende. Hun har både overblik og sans for detaljerne og ved hvilke knapper der skal skrues på for at skabe stort udbytte af små forandringer, både i virksomheden og hos den enkelte medarbejder.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kommitment International | CVR: 29786038 | Lyshøjen 2, K4, 8520 Lystrup - Denmark | Tlf.: + 45 21 91 51 46